Φιλικό προς το περιβάλλον

[list style=»arrow»]
    • Γινόμαστε ολοένα και περισσότερο ευαίσθητοι προς το περιβάλλον

Τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα ορυκτά καύσιμα, αντιμετωπίζονται με εντεινόμενη καχυποψία λόγω του αγώνα που δίνεται εναντίον των εκπομπών CO2. Επειδή το 66% έως 80% της θερμότητας που παράγεται από το σύστημα Daikin Altherma προέρχεται από ανανεώσιμη πηγή (αεροθερμική ενέργεια), αυτή η σύγχρονη τεχνολογία καλύπτει τις ανάγκες μείωσης εκπομπών CO2 και καθιστά το Daikin Altherma την εναλλακτική επιλογή για μία νέα εγκατάσταση θέρμανσης.

    • Ανανεώσιμη, ανεξάντλητη ενέργεια με ηλιακά κάτοπτρα

Σε συνδυασμό με τα ηλιακά κάτοπτρα, το Daikin Altherma χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια από τον ήλιο, ο οποίος θα είναι ανεξάντλητος για τουλάχιστον πέντε δισεκατομμύρια χρόνια.

    • Ευελιξία στη διαμόρφωση

Το Daikin Altherma μπορεί να εγκατασταθεί για χρήση σε νέες εφαρμογές και ανακαινίσεις, και να συνδεθεί σε κοινά σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες fan coil ή συνδυασμό των παραπάνω. Εάν ήδη διαθέτετε σύστημα θέρμανσης, δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα.

    • Λιγότερες εκπομπές CO2

Μπορείτε να συμβάλλετε προσωπικά στη βελτίωση του περιβάλλοντος καθώς το Daikin Altherma δεν εκπέμπει άμεσα CO2 . Η αντλία καταναλώνει ηλεκρικό ρεύμα και ακόμα και χωρίς συνεισφόρα από ανανεώσιμες πηγές στο ηλεκρτικό δίκτυο, το σύστημα εκπέμπει πολύ λιγότερο CO2 από τους λέβητες ορυκτών καυσίμων.

[/list]